Cărțile autorului Mihail Voicu

Mihail Voicu (n. 1943), doctor inginer si licentiat in matematica, specialist in teoria sistemelor. Profesor la Universitatea Tehnica din Iasi, decanul Facultatii de Automatica si Calculatoare, vicepresedintele Comisiei de Automatica Teoretica si Teoria Controlului Optimal (Filiala Iasi a Academiei Romane), membru corespondent al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, vicepresedintele Societatii Romane de Informatica si Automatica Tehnica, membru senior al IEEE, membru al American Mathematical Society. Autor a peste 240 de lucrari stiintifice de specialitate. De acelasi autor: „Teoria sistemelor” (1980), „Tehnici de analiza a stabilitatii sistemelor automate” (1986), „Sisteme automate multivariabile” (1993), „Teoria sistemelor cu aplicatii in bioingineria medicala” (2001).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.