Cărțile autorului Raymond Klibansky

Raymond Klibansky (n. 1905) este autorul lucrarii „The Continuity of Platonic Tradition during the Middle Ages”, editor al operei latine a lui Meister Eckhart si Nicolaus Cusanus, precum si al scrierilor lui Hume si Locke, editor al monumentalului „Corpus Platonicum Medii Aevi”, al revistei „Medieval and Renaissance Studies”, al lucrarii „La Philosophie contemporaine” si al seriei „Philosophie et Communaute mondiale”; este presedinte de onoare al Institutului International de Filosofie.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.