Cărțile autorului Muriel Spark

Muriel Spark (n. in 1918 la Edinburgh) si-a inceput cariera de scriitoare in 1950, cind a cistigat un concurs de nuvele organizat de „The Observer”. Autoare prolifica de romane si povestiri, teatru, poezie, carti pentru copii, lucrari biografice. Dintre romanele sale mentionam: „Consolatorii” (1957), „Memento mori” (1959), „Domnisoara Brodie in floarea virstei” (1961, adaptata cu succes atit pentru scena, cit si pentru ecran), „Fete sarace” (1963), „Locul soferului” (1970), „Nu deranjati” (1971), „Singura problema” (1984), „Deschis pentru public” (1997). A primit nenumarate si prestigioase premii si distinctii literare nationale si internationale. La Editura Polirom a aparut romanul „Lorzi si complici” (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.