Cărțile autorului Jean-Claude Schmitt

Jean-Claude Schmitt (n. 1946) conduce un colectiv de cercetari la Ecole des hautes Etudes en sciences sociales si este autorul a numeroase carti si articole consacrate istoriei Occidentului medieval. Printre alte titluri: „Le Saint Evrier. Guinefort, guerisseur d’enfants depuis le XIIIe siecle” (Flammarion, 1979), „La Raison des gestes dans l’Occident medieval” (Gallimard, 1990), „Les Revenants. Les vivants et les morts dans la societe medievale” (Gallimard, 1994), „L’Histoire des jeunes en Occident” (coord., Seuil, 1996 – trad.rom. „Istoria tinerilor in Occident”, Institutul European, Iasi, 2002), „Le corps, les rites, les reves, le temps. Essais d’anthropologie medievale” (Gallimard, 2001).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.