Cărțile autorului Ana-Stanca Tabarasi-Hoffmann

Ana-Stanca Tabarasi-Hoffmann, licențiată a Universității București (Facultatea de Filosofie) și a Universității Roskilde, Danemarca (Facultatea de Filologie). Doctor în Filosofie (Universitatea București) și în Studii culturale europene (Universitatea Roskilde). În prezent, lector la Universitatea din Mainz (Germania). Profesor asociat la Universitatea Roskilde, 2013-2015. Stagii de cercetare la Freie Universität Berlin, Universitatea din Tübingen, Centrul de cercetare „S. Kierkegaard” din Copenhaga, Colegiul Noua Europă, Universitatea din Bamberg, Alfried Krupp Wissenschaftskolleg Greifswald, Institutul de Istorie a Religiilor – Academia Română, Julius-Maximilians-Universität Würzburg. Alumna Fundației Alexander von Humboldt. Autoare a numeroase studii în reviste de specialitate din România, Germania, Elveția și Danemarca, precum și a unor volume (cel mai recent, Der Begriff der Kritik in der Romantik, Paderborn, Ferdinand Schöningh, 2015) și traduceri (cea mai recentă, Kierkegaard, Opere I-IV, Humanitas, București, 2006-2017). 

 

 

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.