Cărțile autorului Daniel Dimitriu

Daniel Dimitriu este conferentiar la Facultatea de Litere a Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi. In perioada 1972-1990 a fost redactor la revista Convorbiri literare, ulterior si cercetator stiintific la Centrul de semiologie si teoria comunicarii din cadrul Universitatii "Al.I. Cuza". In perioada 1975-1985 a condus Cenaculul literar "Junimea" de la Casa Pogor. De acelasi autor: Ares si Eros. Sinteze critice, Junimea, 1978 (Premiul Uniunii Scriitorilor); Singuratatea lecturii, Cartea Romaneasca, 1980; Bacovia, Junimea, 1981; Introducere in opera lui Ion Minulescu, Minerva, 1984 (Premiul Asociatiei Scriitorilor din Iasi), Gradinile suspendate. Poezia lui Alexandru Macedonski (editia I), Junimea, 1988; Nichita Stanescu. Geneza poemului, Editura Universitatii "Al.I. Cuza", 1997 (Premiul Uniunii Scriitorilor, Premiul "Nichita Stanescu" acordat de Academia Romana si de Ministerul Culturii); Bacovia dupa Bacovia, Junimea, 1998 (Premiul Colocviilor tomitane de la Constanta). A tradus Raoul Girardet, Mituri si mitologii politice, Institutul European, 1997.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.