Cărțile autorului Călin Scripcaru

Calin Scripcaru, doctor in medicina si licentiat in drept, profesor la Universitatea „Mihail Kogalniceanu” din Iasi, secretar al Academiei Balcanice de Medicina Legala, a publicat numeroase manuale si articole ca prim autor sau in colaborare: „Medicina legala” (in colab., Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1993), „Principii de bioetica, deontologie si drept medical” (in colab., Editura Omnia, Iasi, 1994), „Suicid si agresivitate” (Editura Psihomnia, Iasi, 1996), Medicina legala in justitie (in colab., Editura Cugetarea, Iasi, 2001), „Psihiatrie medico-legala” (in colab., Editura Polirom, Iasi, 2002), „Medicina legala a traumatismelor cranio-cerebrale” (Editura Junimea, Iasi, 2003), „Introducere in biodrept” (in colab., Editura Lumina Lex, Bucuresti, 2003), „Accidentele rutiere” (Editura Sedcom Libris, Iasi, 2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.