Cărțile autorului Andrei Cornea

Andrei Cornea (n. 1952). Studii de Istoria Artei si Filologie Clasica. Doctorat in Filologie Clasica. Cercetator la Institutul de Studii Orientale. Profesor asociat la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere. Din 1990 este colaborator permanent la revista „22”. Autor a numeroase volume de istoria artei, istoria mentalitatilor si filosofie, printre care : „Ecclesiocratia” (1985, editia a doua 1998), „Scriere si oralitate in cultura antica” (1988), „Penumbra” (1991, editia a doua 1998, Polirom), Platon – „Filosofie si cenzura” (1995), „Masina de fabricat fantasme” (1995). Traduceri din greaca veche (editii critice) : „Platon – Republica” (1986, editia a doua 1998), „Aristotel – Metafizica” (2001). A mai publicat la Polirom „Cuvintelnic fara frontiere” (2002) si „Turnirul khazar” (2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.