Cărțile autorului Ioan Peianov

Ioan Peianov este absolvent al Liceului Teoretic cu predare in limba sirba din Timisoara; in 1968 se inscrie la Facultatea de Filologie din Cluj, unde va fi adoptat de redactia revistei „Echinox”; in 1972 se angajeaza la revista „Vatra” din Tirgu Mures. Incepind din 1976, publica volume de proza si semneaza traducerea romaneasca a mai multor carti de Daniil Harms, Danilo Kis, Milisav Savic s.a. In prezent este bibliotecar la Uniunea Sirbilor din Romania.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.