Cărțile autorului Pavel Câmpeanu

Pavel Campeanu (1920-2003), doctor in stiinte sociale. A fost profesor la Institutul Politehnic, apoi la Facultatile de Jurnalism si Stiinte Politice. A fost directorul Oficiului de Studii si Sondaje al TVR, Director executiv al CIS (Centrul Independent de Studii Sociale), Directeur d’Etudes la Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris, apoi la Central European University, Budapesta. Bursier Fulbright. Dintre cartile publicate amintim: „Radio, televiziune, public” (1967), „Oamenii si teatrul” (1973), „Oamenii si televiziunea” (1981), „The Syncretic Society” (1980), „Oamenii si filmul” (1985), „De 4 ori in fata urnelor” (1992), „Sociology of the Stalinist Social Order” (3 vol., 1986-1990). Este membru fondator al Grupului pentru Dialog Social. Semneaza o rubrica saptaminala in „Dilema”, intitulata „Glosar de tranzitie”. La editura Polirom au aparut „Ceausescu, anii numaratorii inverse” (2002) si „Societatea sincretica” (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.