Cărțile autorului Aurelia Merlan

Aurelia Merlan este conf. dr. la Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza” Iasi; domenii de specializare: lingvistica romanica si sintaxa. A urmat cursurile de portugheza de la Institutul de Romanistica al Universitatii din Viena, apoi, ca bursiera a Institutului Camoes, cursul de specializare „Diploma universitara de profesor de portugheza - limba straina” la Universitatea din Porto, Portugalia (1996-1997). A publicat: „Sintaxa si semantica-pragmatica limbii romane vorbite. Discontinuitatea” (1998), „Limba portugheza. Curs practic” (1999, 2000), „Sintaxa limbii romane. Relatii sintactice si conectori” (2001), „Ghid de conversatie roman-portughez” (2001, 2004), „Limba portugheza pentru tine” (2004) si „Limba portugheza. Simplu si eficient (contine CD audio)” (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.