Cărțile autorului Corneliu Mircea

Corneliu Mircea - profesor asociat, preda Metafizica la Universitatea de Vest din Timisoara, este doctor in Filosofie, profesor asociat de filosofie la Universitatea din Poitiers (Franta, 1997); doctor in Psihiatrie; membru al Uniunii Scriitorilor, membru corespondent al Societatii pentru Analiza Existentiala si Logoterapie din Viena. Carti publicate: Cumpana dorului (Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1978); Inter-comunicare (Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1979); Cartea Fiintei (Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1980); Fiinta si constiinta (Cartea Romaneasca, 1984 - premiul Uniunii Scriitorilor, filiala Timisoara); Discurs despre Fiinta (Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1987); Recviem (poeme) (Antib, Timisoara, 1993 - premiul Uniunii Scriitorilor, filiala Timisoara); Etica tragica (Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1995); Tratat despre Fiinta (Cartea Romaneasca, Bucuresti). A coordonat impreuna cu Robert Lazu volumul Orizontul sacru (Editura Polirom, 1998).
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.