Cărțile autorului Constantin Parfene

Constantin Parfene este profesor la Universitatea Al.I. Cuza din Iasi, Facultatea de Litere, si unul dintre cei mai apreciati metodisti, coautor al Manualului de limba si literatura romana clasa a X-a. Dintre numeroasele sale lucrari, amintim: Literatura in scoala. Contributii la o didactica moderna a disciplinei (E.D.P., 1977, editia a II-a, Editura Universitatii Al.I. Cuza, 1991); Compozitiile in scoala. Aspecte metodice (E.D.P., 1980, editia a II-a, Editura Moldova, 1996); Teorie si analiza literara. Ghid practic (Editura Stiintifica, 1993); Analize si interpretari literare (Editura Junimea, 1994); Receptarea poetica. Analize si interpretari de texte pentru bacalaureat si admitere (Polirom, 1998), Metodica studierii limbii si literaturii romane in scoala (Polirom, 1999).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.