Cărțile autorului Dorel Haralamb

Dorel Haralamb este profesor de fizica, gradul I, la Colegiul National „Petru Rares” din Piatra Neamt. Membru al Comisiei Nationale de Fizica din 1990 (coautor al unora dintre programele scolare concepute in aceasta perioada), membru al Comisiei Centrale a Olimpiadei Nationale de Fizica din 1985 (autor si coautor al mai multor subiecte la ONF). Coordonator al Centrului Judetean pentru Tineri Capabili de Performanta, metodist in cadrul ISJ Neamt. Coautor la manualele „Fizica – manual pentru clasa a VI-a” (Teora, 1998), „Fizica – manual pentru clasa a VIII-a” (Teora, 2000), „Fizica – manual pentru clasa a X-a” (Polirom, 2000), „Fizica – manual pentru clasa a XI-a” (Polirom, 2001), precum si al unora dintre auxiliarele acestor manuale. Coautor al volumelor: „Fizica. Electricitate si magnetism. Teste-grila pentru bacalaureat” (Polirom, 2003) si „Fizica. Termodinamica si fizica moleculara. Teste-grila pentru bacalaureat” (Polirom, 2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.