Cărțile autorului Roger Silverstone

Roger Silverstone preda Studiul Mass-Media la Departamentul de Studii Culturale si Sociale al Universitatii din Sussex. El este autorul lucrarii The Message of Television: Mith and Narrative in Contemporary Culture; Framing Science; The Making of a BBC Documentary si (impreuna cu Eric Hirsch) editor al lucrarii Consuming Technologies: Media and Information in Domestic Spaces. Traducerea in limba romana Televiziunea in viata cotidiana a fost edita la Polirom, in colectia Collegium. Media.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.