Cărțile autorului Mircea Flonta

Mircea Flonta este profesor de filosofie la Universitatea din Bucuresti, doctor in filosofie al aceleiasi universitati. A publicat: „Adevaruri necesare? Studiu monografic asupra analiticitatii” (1975); „Presupozitii in stiinta exacta” (1985); „Cognitio. O introducere critica in problema cunoasterii” (1994); „Imagini ale stiintei” (1994). Volumul „Filosofia practica a lui Kant” (coordonat alaturi de Hans-Klaus Keul, 2001) este primul din noua colectie Seminar. Teorie politica a Editurii Polirom. La Editura Polirom, a mai aparut „Lutwig Wittgenstein in filosofia secolului XX” (Mircea Flonta, Gheorghe Stefanov [editori], 2002) si „Kant in lumea lui si in cea de azi. Zece studii kantiene“ (2005).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.