Cărțile autorului Max Weinreich

Max Weinreich (1893-1969), cofondator, presedinte si cercetator principal la YIVO Institute for Jewish Research, este autorul a numeroase articole si lucrari de specialitate, celebra fiind cuprinzatoarea sa istorie a limbii idis, in patru volume. A studiat lingvistica germana, istoria si stiintele politice la Universitatea din Sankt Petersburg, filosofia la Universitatea din Marburg, unde se inscrie la un doctorat in istoria studiilor lingvistice de idis. A fost bursier al Fundatiei Rockefeller la Yale. in 1947 este numit profesor la City College (New York), apoi a devenit profesor asociat la University of California si la Columbia University. Traducere in limba romana: Universitatile lui Hitler. Contributia intelectualilor la crimele Germaniei impotriva evreilor (Editura Polirom, 2000).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.