Cărțile autorului Cătălina Bogdan

Profesor doctor Catalina M. Bogdan este membru al American Association of University Professors, College Art Association, Women Art Association s.a. A predat la Tulane University in New Orleans, preda in prezent la Loyola University si din 1991 sustine prelegeri anuale la Universitatea din Bucuresti. Prin initiativele sale, incearca sa incurajeze comunicarea intre istoria artelor, estetica, antropologie, semiotica, psihologie, politica si noua tehnologie care utilizeaza imagini computerizate. In 1995, a publicat Brincusi and The Funeral Monument at Tirgu Jiu, care s-a bucurat de o larga recunoastere la expozitia "Brincusi 1997" din Philadelphia si la Tirgul de carte de la Frankfurt, 1996. Are peste 15 expozitii personale, fiind prezenta la numeroase expozitii colective din SUA si Europa. Lucrarile sale artistice si stiintifice au fost recenzate in numeroase publicatii internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.