Cărțile autorului Carlo Masoni

Carlo Masoni (n. 16 mai 1921 la Beauraing - Belgia), urmeaza studii clasice; este profesor agrege de literatura franceza intre 1946 si 1979, iar intre 1979 si 1996, directorul Centrului cultural din Ottignies-Louvain-la-Neuve. Ca profesor, infiinteaza o trupa de teatru de amatori si o revista scolara. Este co-fondator, impreuna cu scriitorul Michel Lambert, al premiului «Renaissance de la nouvelle» si al periodicului Dossiers L. Este membru al Consiliului de administratie al Asociatiei scriitorilor belgieni si membru al Academiei din Luxembourg. A fost recompensat cu premii pentru piesele sale de teatru, pentru nuvele si poezie. A tradus trei piese de Goldoni si figureaza in trei antologii de nuvele. Volumul Interior cu fereastra deschisa aparut la Editura Polirom este un fericit prilej de intilnire cu nuvelele sale cele mai reprezentative.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.