Cărțile autorului Ion Pohoață

Ion Pohoață este profesor emerit al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și doctor honoris causa al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. Este creator de teorie și școală economică, fondator și director al școlii doctorale de economie ieșene. Prin publicațiile sale (148 de articole, 12 cărți de autor și 17 de coautor sau coordonator), participarea la conferințe, derularea unor granturi de cercetare (6 ca director și 18 ca expert), coordonarea de lucrări de doctorat (45 de doctori) ș.a. a inițiat și a consolidat șase câmpuri de investigație științifică: economie instituțională, epistemologie economică, doctrine economice, dezvoltare sustenabilă, economie de tranziție și economie spațială. Cărțile sale au fost premiate de toate forurile instituționale de profil din România, inclusiv Uniunea Scriitorilor și Academia Română. Este o prezență vie, citabilă în publicistica economică.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.