Cărțile autorului Colin McGinn

Colin McGinn, cunoscut mai ales pentru cercetările de filosofia minții, a predat în cadrul unor universități prestigioase, precum Oxford și Rutgers. A publicat peste 20 de cărți și numeroase articole în London Review of Books, The New Republic, Wall Street Journal, The New York Review of Books ș.a. De același autor: The Mysterious Flame: Conscious Minds in a Material World (1999), Basic Structures of Reality: Essays in Meta-Physics (2011), The Philosophy of Language: The Classics Explained (2015).

 

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.