Cărțile autorului Angelica Hobjilă

Angelica Hobjilă este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Psihologie şi Științe ale Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, titulara unor cursuri din sfera comunicării, a limbii române, a literaturii pentru copii şi a didacticii acestora, cu aplicabilitate la nivel preșcolar şi primar. S-a implicat în proiecte naționale şi internaționale şi a publicat articole în reviste de specialitate, respectiv capitole în lucrări colective, reflectând principalele sale domenii de interes: didactica domeniului Limbă şi comunicare, deixis, comunicare, discurs, limba română, literatura pentru copii, teatru. Volume publicate: Microsistemul deicticelor în limba română vorbită neliterară actuală (Iaşi, Casa Editorială Demiurg, 2003); Elemente de didactică a limbii şi literaturii române pentru ciclul primar (Iași, Junimea, 2006); Elemente de didactică a activităților de educare a limbajului (etapa preșcolarității) (Iași, Institutul European, 2008); Comunicare, discurs, teatru. Delimitări teoretice şi deschideri aplicative (Iași, Institutul European, 2012); Limba română. Repere teoretice şi aplicații (Iași, Institutul European, 2012); Limbă şi comunicare – perspective didactice. Aplicații pentru învățământul primar (Iași, Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza”, 2016).

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.