Cărțile autorului Flannery O'Connor

Flannery O’Connor (1925-1964) s-a născut în statul american Georgia. Religia catolică, în ale cărei rigori a fost crescută de părinţi, i-a marcat întreaga operă literară. Cînd Flannery avea doar cincisprezece ani, tatăl ei a murit de lupus, boală căreia urma să-i cadă victimă la rîndul ei. Vreme de paisprezece ani, a plătit tribut unei chinuitoare infirmităţi, fiind nevoită să se deplaseze numai cu ajutorul cîrjelor. A urmat cursuri de creative writing la University of Iowa. Şi-a făcut debutul literar în 1952, cu romanul Sfetnicul din sînge, considerat capodopera ei, care o va transforma într-un mit al literaturii americane. A publicat încă un roman şi mai multe volume de povestiri, dintre care amintim Greu de găsit un om bun (1955) şi Cei ce se avîntă spre tării se vor întîlni (1965).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.