Cărțile autorului Delia Elena Diaconașu

Delia Elena Diaconașu este doctor în economie (finanțe) și cercetător al Departamentului de Științe Socio-Umane din cadrul Institutului de Cercetări Interdisciplinare al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În ariile sale de interes intră analizele macroeconomice ce țin de dezvoltare economică, teorie monetară și piețe financiare internaționale, dar și microeconomice cu referire la comportamentul de economisire al indivizilor. În prezent, activitatea sa se cuantifică în peste 50 de publicații științifice la edituri și reviste de prestigiu internațional, membru în șapte proiecte de cercetare naționale, visiting researcher la două universități europene și numeroase participări la workshopuri și conferințe internaționale.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.