Cărțile autorului Daniel E. Lieberman

Dr. Daniel E. Lieberman este specialist în paleoantropologie la Universitatea Harvard şi profesor de ştiinţe biologice în Departamentul de biologie evoluţionistă a omului din cadrul aceleiaşi universităţi. A studiat la Harvard şi la Cambridge, fiind cunoscut în special pentru cercetările sale cu privire la evoluţia corpului uman, mai ales în ce priveşte alergarea şi alte activităţi fizice. A publicat peste 150 de articole ştiinţifice, precum şi volumele The Evolution of the Human Head (2011) şi The Story of the Human Body (2013).

 

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.