Cărțile autorului Cornel Jurju

Cornel Jurju, licențiat al Facultății de Istorie, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca (1997), şi absolvent al studiilor aprofundate de istorie orală în cadrul aceleiași facultăți (1998). A mai publicat volumele: Doina Cornea – dincolo de zid. Individualitate, autenticitate, opoziție în comunism, 2020; Clujul sub Coroana României. Rege – Cultură – Identitate, 2019; Doina Cornea – dincolo de zid. Individualitate, autenticitate şi opoziție în comunism, 2017; Tovarășii împotriva Coroanei. Ideologie și propagandă în România comunistă, 2015. Activitatea de cercetare se bazează pe următoarele teme de interes: rezistența și opoziția anticomunistă din România; istoria monarhiei românești; participarea românilor la campania militară împotriva Uniunii Sovietice. E-mail: cornel_jurju@yahoo.com

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.