Cărțile autorului Mark Solms

Mark Solms, psihanalist și neuropsiholog, a descoperit mecanismele cerebrale ale viselor. Este cercetător în cadrul departamentului de neuropsihologie de la Neuroscience Institute, University of Cape Town. În anul 2000 a înfiinţat International Neuropsychoanalysis Society. Este conferenţiar onorific în neurochirurgie al Royal London Hospital School și membru de onoare al American College of Psychiatrists. A mai publicat The Brain and the Inner World (împreună cu Oliver Turnbull) (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.