Cărțile autorului Sara Platto

Sara Platto, originară din Brescia, locuieşte în China de 13 ani, iar în Wuhan, de opt. Predă comportamentul şi sănătatea animalelor la Universitatea Jianghan şi este consultant ştiinţific pentru China Biodiversity Conservation and Green Development Foundation. Împreună cu fiul ei, Matteo, a fost unul dintre cei 10 italieni care au ales să rămână în China după instituirea lockdown-ului. Prin activitatea sa vrea să convingă guvernul chinez să interzică exploatarea animalelor sălbatice, una dintre cauzele posibile ale epidemiei de COVID-19. În prezent se numără printre candidaţii la Friendship Award, cea mai înaltă distincţie acordată cetăţenilor străini de guvernul chinez.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.