Cărțile autorului Miranda Hart

Miranda Hart (n. 1972) este actriţă, comediană şi scriitoare britanică. A studiat ştiinţele politice la University of the West of England din Bristol, urmând apoi un curs de actorie. Este scenaristă şi actriţă principală în sitcomul BBC Miranda, nominalizat la premiile BAFTA. A susţinut primul ei turneu de stand-up în 2014. A debutat ca scriitoare în 2012, cu volumul semi-autobiografic Is It Just Me?, care a ajuns pe primul loc în topul bestsellerurilor Sunday Times. Acestuia i-au urmat alte două cărți: The Best of Miranda (2014) și Peggy and Me (2016). Publicată în 2017, Fetița care şi-a pierdut zâmbetul este prima ei carte pentru copii.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.