Cărțile autorului Jack Kornfield

Jack Kornfield şi‑a făcut pregătirea de călugăr budist în mănăstiri din Thailanda, India şi Birmania. Are un doctorat în psihologie clinică şi a predat, de‑a lungul anilor, în centre şi universităţi din întreaga lume. Este unul dintre cei mai importanţi maeştri care au introdus practica budistă a mindfulness‑ului în Occident. Cărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi şi vândute în mai mult de un milion de exemplare. De acelaşi autor: A Path with Heart: A Guide Through the Perils and Promises of Spiritual Life (1993), After the Ecstasy, the Laundry: How the Heart Grows Wise on the Spiritual Path (2001), The Art of Forgiveness, Lovingkindness, and Peace (2002), Meditation for Beginners (2005), No Time Like the Present: Finding Freedom, Love, and Joy Right Where You Are (2018).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.