Cărțile autorului Wade Davis

Wade Davis a publicat mai multe cărți de succes, printre care The Serpent and the Rainbow, Light at the Edge of the World, One River și The Clouded Leopard. Este un antropolog, etnobotanist, documentarist și fotograf multipremiat, iar scrierile și fotografiile sale au apărut în numeroase publicații, precum Globe and Mail, Maclean’s, Newsweek, National Geographic, The Wall Street Journal și The Washington Post. În prezent, deține postul de explorator rezident la National Geographic Society din Washington, D.C.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.