Cărțile autorului Cristian Cercel

Cristian Cercel este cercetător la Institutul pentru Mișcări Sociale din cadrul Universității Ruhr din Bochum. Și-a obținut diploma de licență în studii europene la Universitatea din București, masteratul în studii despre naționalism l-a urmat la Universitatea Central‑Europeană din Budapesta, iar doctoratul în științe politice l-a susținut la Universitatea din Durham. A activat în calitate de cercetător și a beneficiat de burse la diferite instituții din țară și din străinătate, precum Colegiul Noua Europă din București, Universitatea din Swansea și Centrul pentru Studii Avansate din Sofia. A publicat în jurnale academice precum Nationalities Papers, East European Politics and Societies and Cultures, Nationalism and Ethnic Politics și History and Memory.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.