Cărțile autorului Alice Hemming

Alice Hemming este autoare britanică de cărţi pentru copii. I-a plăcut de mică să scrie și să deseneze. A lucrat ca librar, editor web și manager de comunicare în cadrul unei universităţi. A debutat în 2013, iar pînă în prezent a publicat peste 50 de cărţi pentru copii. Două dintre acestea au fost selectate pentru National Library Summer Reading Challenge. Alice Hemming trăiește în East Hertfordshire și scrie pentru copii de toate vîrstele. Adoră să meargă în vizită la școli și să-și întîlnească cititorii.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.