Cărțile autorului Joe Yoon

Joe Yoon este antrenor personal autorizat de către Academia Națională de Medicină Sportivă din SUA, specialist în masaj terapeutic și deținătorul unei afaceri în domeniul fitnessului. Printre clienții săi se numără medaliați olimpici cu aur, jucători din NFL Pro Bowl, campioni la culturism, jucători de golf și de baschet incluși în Hall of Fame, precum și celebrități de la Hollywood. Are 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram și 30.000 de abonați la canalul său de YouTube.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.