Cărțile autorului Lisa Williamson

Lisa Williamson (n. 1980, Nottingham) este scriitoare de literatură pentru copii și adolescenți. A studiat artele spectacolului la Universitatea Middlesex din Londra, a jucat în musicaluri și reclame, apoi a lucrat pentru Gender Identity Development Service (GIDS), organizație ce sprijină minorii care se confruntă cu probleme legate de identitatea de gen. A debutat ca scriitoare în 2015, cu The Art of Being Normal, pentru care a primit numeroase premii, romanul fiind ecranizat în 2019. E rîrîită, nu-i place să se bronzeze și poate ține în echilibru monede pe vîrful nasului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.