Cărțile autorului Laura Șerbănescu

Laura Şerbănescu este profesor univ. dr. în cadrul Departamentului de Formare pentru Cariera Didactică şi Ştiinţe Socio‑Umane al Universităţii Politehnica din Bucureşti. Timp de zece ani şi‑a desfăşurat activitatea în cadrul Ministerului Educaţiei, dobîndind o experienţă bogată în domeniul formării profesorilor, participînd la elaborarea de politici educaţionale şi implementarea de proiecte strategice, dintre care amintim proiectul finanţat din Fondul Social European Calitate, inovare, comunicare în sistemul de formare continuă a didacticienilor din învăţămîntul superior (2010‑2013). Principalele domenii ştiinţifice abordate sînt formarea profesorilor, pedagogia generală, politicile educaţionale, managementul educaţional. Dintre lucrările publicate, amintim: Analiza sistemului formării cadrelor didactice şi a nevoilor de formare a didacticienilor din învăţămîntul superior (coord., 2013), Perspective asupra formării personalului didactic universitar în domeniul pedagogiei şi psihologiei educaţiei (coautor, 2014), Tratat de management educaţional pentru învăţămîntul primar şi preşcolar (coautor, 2015), Pedagogie. Fundamentele pedagogiei. Teoria şi metodologia curriculumului, vol. I (coord., 2015), Pedagogie. Teoria şi metodologia instruirii. Teoria şi metodologia evaluării, vol. II (coord., 2015).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.