Cărțile autorului Geetu Bharwaney

Geetu Bharwaney este director fondator al Ei World Limited, o companie aflată în prim‑planul unor programe inovatoare de dezvoltare globală. Geetu este bine‑cunoscută pentru munca ei de pionierat în ce priveşte gestionarea talentelor, cultivarea capacităţii de conducere, eficacitatea echipelor şi consilierea pentru conducerea companiilor, bazată pe inteligenţa emoţională şi rezilienţa emoţională.
Începînd din 1999, a oferit programe privitoare la rezilienţa emoţională în 37 de ţări şi este cel mai vechi coach din Marea Britanie specializat în inteligenţa emoţională.
Geetu îşi oferă serviciile pentru a susţine talentele şi dezvoltarea organizaţională a celor mai bune companii din lume. Susţine în mod regulat prelegeri la conferinţe şi evenimente ale corporaţiilor şi este membră a organizaţiei EI Consortium, ce are drept scop să promoveze valoarea, cercetarea şi aplicarea inteligenţei emoţionale în cadrul organizaţiilor.
Ei World a încheiat un parteneriat strategic cu AIIR Consulting pentru a oferi coaching la cerere, oriunde şi oricînd.
Geetu Bharwaney
e‑mail: gbharwaney@eiworld.org
Toate resursele online sînt disponibile la adresa:
eiworld.org/emotionalresilience

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.