Cărțile autorului Max A. Eggert

Max A. Eggert este psiholog-şef la Transcareer, o firmă internaţională de consultanţă în psihologia managerială. I s-au luat adesea interviuri la televiziune, radio şi în presa scrisă, atît în Europa, cît şi în Australia. Activitatea şi lucrările sale publicate au fost recenzate în reviste şi în mass-media de specialitate. A ţinut prelegeri la universităţi de prim rang, precum şi numeroase conferinţe profesionale de marcă.
Max a studiat mai întîi teologia, pregătindu-se pentru o carieră în domeniul religios, apoi, datorită interesului său pentru oameni, s-a specializat în psihologie şi relaţiile de muncă. Unele dintre cărţile sale se află pe listele de lecturi recomandate ale universităţilor din Londra, Sydney, Harvard, Westminster şi Sussex.
Căsătorit cu Jane, împreună cu care are patru copii, Max şi familia sa locuiesc la Bondi Beach, Australia, şi, ca preot anglo-catolic, bucuria şi mîndria lui sînt reprezentate de faptul că face parte din cercul pastoral al bisericii St Mark’s din Granville, Arhidieceza din Sydney. Atunci cînd nu scrie, nu oferă consultaţii sau consiliere, celelalte mari pasiuni ale sale sînt să-l călărească pe pursîngele său, Zeus, să-şi plimbe cîinii, Daisy şi Bana, să încerce să-şi împiedice pisicile – Solomon, Sheba şi Pierre – să distrugă suvenirele din porţelan şi să constate cum nu reuşeşte s-o împiedice pe Mary, papagalul său Eclectus, să folosească înjurături.
Max poate fi contactat la Max@transcareer.com.au şi vei descoperi mai multe despre activitatea sa la adresa www.transcareer.com.au
 

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.