Cărțile autorului James Lovelock

James Lovelock, autorul celebrei ipoteze Gaia, este doctor în medicină al London School of Hygiene and Tropical Medicine şi, din 1974, membru al Royal Society. Inventator al detectorului cu captură de electroni, autor a peste 200 de lucrări ştiinţifice în domeniile medicinei, biologiei sau geofiziologiei (termen pe care el însuşi l-a consacrat), răsplătit cu numeroase distincţii pentru contribuţiile sale. Dintre volumele publicate, menţionăm: Gaia: A New Look at Life on Earth (1979), Gaia: Medicine for an Ailing Planet (2005), The Vanishing Face of Gaia: A Final Warning (2009) şi A Rough Ride to the Future (2014).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.