Cărțile autorului Jacques Verger

Jacques Verger (n. 1943) este profesor emerit de istorie medievală la Universitatea Paris-IV şi director de studii la Ecole pratique des hautes études. Din 2012 este membru al Académie des Inscriptions et Belles-Lettres. Printre alte lucrări publicate: Naissance et premier essor de l’Occident chrétien (1975), La Renaissance du XII e siècle (1996), Culture, enseignement et société en Occident aux XII e et XIII e siècles (1999), Des nains sur des épaules de géants. Maîtres et élèves au Moyen Âge (împreună cu Pierre Riché, 2006). În 2019 a editat lucrarea Pierre d’Ailly. Un esprit universel à l’aube du XV e siècle, împreună cu J.-P. Boudet, M. Brînzei, F. Delivré, H. Millet, M. Zink (Académie des Inscriptions et Belles-Lettres, 420 p.).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.