Cărțile autorului Mike Horn

Mike Horn, născut în 1966 la Johannesburg, părăseşte Africa de Sud în 1990 şi se stabileşte în Elveţia. Lucrează mai întîi ca instructor de schi şi ca ghid de rafting şi canyoning, apoi se consacră explorărilor şi aventurii. Printre altele, a coborît Amazonul înot, a făcut singur ocolul lumii pe la Ecuator, a parcurs Cercul Polar de Nord şi a ajuns la Polul Nord pe schiuri în timpul nopţii polare. Alte cărţi publicate: Conquering the Impossible: My 12.000 Mile Journey Around the Arctic Circle (2005), Objectif: Pôle Nord de nuit (2007), Aventurier de l’extrême (2016), Antarctique, le rêve d’une vie (2018).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.