Cărțile autorului Gelu Bourceanu

Profesor de chimie fizică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (1990-2012), Gelu Bourceanu este în prezent Professor Emeritus. A fost directeur de recherche la CNRS, Franţa (1991-1992), decan al Facultăţii de Chimie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (2004-2008), director al Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie şi Ştiinţă al aceleiaşi universităţi (2009-2012) şi visiting professor la universităţile din Budapesta (2002), Lyon (2006) şi Sofia (2010). A mai publicat: Evoluţie şi autoorganizare în sisteme departe de echilibru (1989), lucrare pentru care i s-a decernat Premiul Academiei în 1991, Fundamentele termodinamicii chimice (1998, 2005, 2009), Termodinamica evoluţiei şi dinamica neliniară (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.