Cărțile autorului Andrei Holman

Andrei C. Holman este doctor în psihologie, conferențiar la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Predă cursuri de psihologie cognitivă, metodologia cercetării, analiza datelor. A realizat cercetări și a publicat articole și capitole în volume colective pe teme ca interacțiunile dintre emoții și procesele cognitive, psihologia conducerii auto, psihologia judecăților morale, construcția de instrumente de evaluare psihologică ș.a. Dintre cele mai recente articole publicate, menționăm: „Avoiding blame when violating traffic rules”, Psychology, Crime & Law (2018) şi „Ethical predispositions to violate or obey traffic rules and the mediating role of driving styles”, The Journal of Psychology (2019).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.