Cărțile autorului Kamel Daoud

Kamel Daoud (n. 1970) este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori algerieni contemporani. A publicat mai multe volume de povestiri şi cronici. Romanul său de debut, Cazul Meursault, contraanchetă (2013), a fost distins cu Premiul Goncourt, Premiul François Mauriac şi Premiul celor Cinci Continente ale Francofoniei. Un jurnalist extrem de vocal în problema arabă, Daoud a devenit în 2014, la fel ca Salman Rushdie în 1989, ţinta unei fatwa care cerea moartea sa pentru insulte la adresa religiei. Deşi îşi dedică mare parte din timp scrisului, Daoud continuă să colaboreze cu articole în ziare prestigioase precum Le Point, The New York Times şi Le Quotidien d’Oran.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.