Cărțile autorului Tom Nichols

Tom Nichols este profesor de securitate naţională la US Naval War College, profesor asociat la Harvard Extension School şi fost consilier în Senatul SUA. Este autorul mai multor volume despre politica externă a Statelor Unite şi securitatea internaţională, printre care The Russian Presidency: Society and Politics in the Second Russian Republic (1999), Eve of Destruction: The Coming Age of Preventive War (2008) şi No Use: Nuclear Weapons and US National Security (2013). În 2017 Politico Magazine l-a inclus printre primii 50 de gânditori ale căror idei influenţează politica şi viaţa publică americane. De acelaşi autor la Editura Polirom a mai apărut Sfârşitul competenţei. Discreditarea experţilor şi campania împotriva cunoaşterii tradiţionale (2019).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.