Cărțile autorului Keith Lowe

Keith Lowe este unanim recunoscut ca unul dintre principalii experţi în istoria celui de-al Doilea Război Mondial. Este autorul volumelor Inferno: The Devastation of Hamburg, 1943 şi Savage Continent (trad. rom. Continentul barbar, 2019), ultimul fiind situat printre cele mai vîndute zece cărţi în clasamentul publicat de The Sunday Times şi distins cu Premiul PEN Hessell-Tiltman în 2013. Lowe a avut numeroase apariţii televizate şi la radio, atît în Marea Britanie, cît şi în Statele Unite ale Americii, iar cărţile lui au fost traduse în douăzeci de limbi. Scrie de asemenea pentru diverse publicaţii, inclusiv The Daily Telegraph, The Times, The Wall Street Journal, El País şi Neue Zürcher Zeitung. La Editura Polirom i‑a mai apărut Frica şi libertatea. Cum ne‑a schimbat vieţile al Doilea Război Mondial (2020).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.