Cărțile autorului Bernard din Clairvaux

Bernard din Clairvaux (1090-1153), abate francez și întemeietor al celebrei abații cisterciene de la Clairvaux, este cel prin intermediul căruia ordinul cistercian va deveni unul dintre cele mai semnificative ordine monastice catolice. Tot el a determinat acceptarea existenţei unui ordin religios militar, cel al cavalerilor templieri. Bernard a contribuit activ la susţinerea papei Innocentius al II-lea, iar în 1145 unul dintre protejații săi spirituali devine papă sub numele Eugen al III-lea. 1146-1148 sunt ani deosebit de activi şi plini de călătorii pentru Bernard, în care predică virtuţile creştine şi se implică în problemele politice din spaţiul franco‑german. A lăsat în urmă multe manuscrise, printre care amintim Despre gradele umilităţii, Despre iubirea de Dumnezeu, Despre graţie şi liberul arbitru, Comentariu la Cântarea Cântărilor, Despre considerare.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.