Cărțile autorului Anselm de Canterbury

Anselm de Canterbury (1033-1109), de care se leaga inceputurile „realismului medieval”, este unul dintre primii mari filosofi ai scolasticii, cunoscut astazi mai ales datorita argumentului ontologic pe care l-a formulat in lucrarea sa Proslogium. Despre libertatea alegerii este al doilea dialog – primul fiind Despre adevar, iar cel de-al treilea, Despre caderea diavolului – din trilogia pe care Anselm a redactat-o intre anii 1080 si 1090 si a carei menire este sa serveasca la studiul Scripturii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.