Cărțile autorului Jesmyn Ward

Jesmyn Ward (n. 1977) este conferenţiar la Tulane University, unde predă cursuri de creative writing. A studiat la Stanford University şi la University of Michigan. Este autoarea romanelor Where the Line Bleeds şi Salvage the Bones, distins cu National Book Award în 2011. Volumul autobiografic Men We Reaped a fost finalist la National Book Critics Circle Award. A editat antologia The Fire This Time. În 2016, American Academy of Arts and Letters i-a acordat Strauss Living Award. În anul 2017, romanul Cîntec pentru cei neîngropaţi a primit National Book Award, Jesmyn Ward devenind astfel prima femeie care cîştigă de două ori cel mai prestigios premiu literar american.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.