Cărțile autorului Janice Pariat

Janice Pariat este autoarea volumului de povestiri Bărci pe ţărm şi a romanului Căluţul de mare. În anul 2013 i-au fost decernate Young Writer Award al Academiei Naţionale de Litere a Indiei şi Crossword Book Award for Fiction. A făcut studii de literatură engleză la St Stephen’s College din Delhi şi istoria artei în Londra, la School of Oriental and African Studies. Opera ei – ficţiune, poeme, articole şi eseuri – a fost publicată în mai multe reviste culturale. În 2014 este bursieră a programului Charles Wallace Creative Writing al Universităţii din Kent, Marea Britanie. Romanul Inima cu nouă încăperi este programat să apară în Marea Britanie anul acesta şi este deja în curs de traducere în şase limbi, printre care italiană, spaniolă, franceză şi germană. În prezent, Janice Pariat trăieşte la New Delhi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.